luni, 11 februarie 2013

Cimarron-1960

Acest remake al anilor '30 urmareste incercarile prin care trece o familie din Old West de-a lungul a patru decade, de la goana dupa pamant din 1880 pana la inceputul perioadei politice din 1920.
Distributia: Glenn Ford-Yancey 'Cimarron' Cravat, Maria Schell-Sabra Cravat, Anne Baxter-Dixie Lee.

3 comentarii:

  1. Maria Shell care a disparut dintre noi in 2005 si Russ Tamblyn care a jucat { mare gimnast ....meserias !} si-n " Tom Degetel" sau in "7 mirese pentru sapte frati" m-au facut sa aleg " Cimaron " desii nu ma prea omor dupa Glenn Ford . Sa nu te supere comentariul de la " Last Train from Gun Hill " dar.... pune-te si dumneata in locul meu : sa doresti sa asculti dialogurile in limba originala , sa asculti inflexiunile vocii actorilor { ca asta da " Salt and Peper's " la orice film si...sa fi obligat sa-l asculti pe ala ...vorbind ruseste ! Iti vin toate pandaliile ! Te inteleg ca n-ai posibilitatea de a scapa de acele traduceri si... {cunosc suficienta rusa asa cum am mai avut onoarea a va spune }acum am invatat spilul : daca scri ca-i " filmul rar " si-ti ceri si scuze ...ma feresc din start sa-l mai vad , oricata "placere" mi-ar face sa-mi mai exersez rusa .Multumiri anticipate pentru intelegere ... chapou mon chevalier !

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru comentariu.Nu m-am suparat si te inteleg,pentru ca aceleasi simtaminte am si eu!Dar vezi tu,sunt unele filme care nu au subtitrare si care merita vazute,asa am reusit si eu sa le vad,pentru ca altfel nu aveam nici o posibilitate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum pot " ciugulii " de pe trilulilu sau Yahoo sau de oriunde ...adica sa le downlaudez iar apoi sa mi le pot pune pe CD si sa devin " fericitul proprietar " al unor filme pe care le gasesc in timp ce vagabondez pe NET ? Ai vreo idee ?? Eu in materie de NET si de IT sunt tamaie si ma gandesc ca dumneata .... esti mai in tema , mai de specialitate ca sa zic asa .

    RăspundețiȘtergere