marți, 5 martie 2013

Fun in Acapulco-1963

Mike Windgren fuge de trecutul sau. Si ca orice american care se respecta si fuge de ceva, ajunge in Mexic. Aici ajunge sa cante intr-un mare club din Acapulco, dar si sa lucreze cu jumatate de norma ca salvamar, incercand sa isi infunte amintirea dureroasa a trecutului ce il urmareste.
Un copil metis pana in 10 anisori, sfatos si istet, il insoteste si il ajuta, in timp ce doua domnisoare superbe, o blonda migrata si ea de curand pe plaiuri mexicane si o bruneta toreadoare bastinasa, il cam dau peste cap. Dar cheia filmului nu consta in intrebarea daca Mike isi va invinge fricile, sau pe care dintre cele doua superbitati o va alege, ci in muzica absolut desfatatoare ce vertebreaza filmul de la un capat la altul.
Distributia: Elvis Presley-Mike Windgren, Ursula Andress-Marguerita Dauphin.

3 comentarii:

  1. Sa fiu foarte sincer...am TOATE filmele si aproape toate concertele lui Elvis , fiind un fel de ...fan . Deci, n-am stat sa vizionez niciunul dintre cele trei filme pe care le-ati prezentat . N-avea sens sa ma amarasc la monitor atata vreme cat pot face asta cu ajutorul DVD-ului si mai ales a unui ecran avand diagonala de ...800 cm. Am intervenit doar pentru a va felicita pentru alegerea filmelor . Daca doriti un sfat ...pai " King Kreole " este mai mare decat celelalte trei la un loc { chiar daca in " Blue Hawaii" apare si Angela Lasbury } deoarece in acest film Elvis interpreteaza muzica de New Orleans ...adica jazz .Iar " Flaming Star " poate fi trecut fara mari probleme la filmele western pe care le aveti in colectie fiind considerat printre cele mai bune in domeniu { adica western muzical } urmat de ..."Rio Bravo " cu John Waine , Riky Nelson si fireste { cum era sa-l uit ? } Dean Martin . De fapt doar faptul ca , Col. Parker n-a dorit ca numele lui Elvis sa apara abia ...dupa acela al lui John Wain e si Dean Martin a facut ca elvis sa nu joace si-n acel film al carui scenariu initial era ...pentru Elvis ! Am o rugaminte , fireste daca va sta in putinta . Ma tot amarasc sa vad " Big Ball of Fire " despre viata si succesele lui Jerry Lee Louis , cu Denis Ouaid in rolul lui Jerry si Winona Rider in rolul ...nepoatei . De cand ma chinui sa-l " ciugulesc " insa , al nimeresc doar pe frame-uri de ma face de comanda . Daca puteti sa-l dati...va raman recunoscator .

    RăspundețiȘtergere
  2. Rectific : este vorba despre un ecran avand diagonala de ...80 cm insa.....cred ca v-ati dat deja seama de eroare .

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru acest foarte frumos comentariu,cat despre filmul "Great Balls of Fire!" realizat in 1989,l-am gasit,l-am pus,dar din pacate nu are sutitrare in limba romane,te rog sa ma ierti.Il poti gasi la sectiunea "Filme Clasice: Drama",cat despre Elvis,si mie imi place mult de el.
    Te astept!

    RăspundețiȘtergere