luni, 15 aprilie 2013

Tinereţe fără bătrâneţe-1968

Toate mijloacele sunt mobilizate pentru atingerea nobilului scop: un Făt Frumos senin şi surâzător, un zmeu întunecat şi cu grismase, o zână care râde cu ochii şi fascinează prin îmbrăcăminte - şi mai ales, decoruri, figuraţie, măşti groteşti, efecte optice de mare anvergură.
Distributia: Mircea Breazu, Emanoil Petruţ, Margareta Pogonat,Carmen Stănescu.

4 comentarii:

  1. O frumoasa poveste , transpusa pe pelicula de viziunea regizorala a Elisabetei Bostan, o poveste ce a placut in vremea respectiva copiilor si ...nu numai lor !Azi , nu stiu sigur cati copii sau adulti , ar mai avea rabdarea necesara pentru a mai privii asa ceva , cu oarece interes : Iron Man sau Spider Man au luat locul "povestilor de adormit copii " . Pacat dar, din nefericire viata-i dura iar unii considera ca-i bine sa servesti copiilor cat mai multa violenta , intr-o lume violenta .Locul povestilor cu zmei si ...Fat Frumos , l-au luat mutantii si super eroii .Nu mai este loc pentru visare sau visatori in aceasta lume violenta , acestia sint considerari in cel mai bun caz...ciudati !

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru comentariul dumneavoastra,este foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos ,abia asteptam sa plec la tara in vacanta,taica avea un radio mare si ascultam basme seara iar dimineata duminica era pacala,,frumosi ani fara griji....

    RăspundețiȘtergere