duminică, 17 februarie 2013

Written on the Wind (Este scris pe vant)-1956

Femeia pe care o tine acum in brate, a fost sotia celui caruia ii spunea "cel mai bun prieten"!
Premiat la Oscar si nominalizat la Golden Globes. 
Distributia: Rock Hudson- Mitch Wayne, Lauren Bacall-Lucy Moore Hadley, Robert Stack-Kyle Hadley.

2 comentarii:

  1. excelent film. Rock Hudson " is rocking" vorba aia. Lauren Bacall, joaca excelent rolul de doamna, manusa. Robert Stack e cit se poate de credibil. Sora-sa la fel.

    P.S. Pe Robert Stack il cunosc din filmele mai vechi cu Dianna Durbin, celebra actrita cu o voce de opera neobisnuita pentru virsta ei, care s-a lansat impreuna cu Judy Garland. In anii 30-40 Durbin era mult mai cunoascuta decit Garland si a fost cea mai bine platita actrita a anilor 40.
    Ce bine-ar fi daca ati gasi filmul in care cei doi joaca: First Love 1939. Este un fel de Cinderella mai moderna....dar atit de plina de farmec. Desi nu prea cred. Astia de la marile studiouri fac tot ce pot sa scoata de pe youtube sau de pe piata filmele vechi care prezentau alta lume, alte obiceiuri, alta morala, alta mentalitate...mai ales cind vine vorba de adolescenti. Ceva mult deosebit de mizeriile hollywoodiene din zilele noastre care au format mentalitatea generatiilor anilor 80 si mai ales 90.
    Probabil ca nu prea se vrea sa se vada ca se poate cu mult mai bine decit ceea ce ne propune Hollywoodul

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru comentariul dumneavoastra, aveti dreptate in tot ceea ce spuneti, din pacate asa este, nimic numai este din tot ce a fost, iar cat despre filmul respectiv pe care-l doriti am sa fac tot posibilul sa-l gasesc! Un Craciun Fericit va doresc!

    RăspundețiȘtergere