joi, 21 februarie 2013

La fille de d'Artagnan (Fiica lui d'Artagnan)-1994

Film rar, si de aceea nu exista subtitrare si imi cer scuze anticipat.
Sophie Marceau o interpretează în acest film de capă şi spadă pe Eloise, fiica legendarului muşchetar D'Artagnan, care a moştenit iscusinţa tatălui ei în mânuirea sabiei.
Superba Eloise, înzestrată de la natură cu o bunătate şi curaj ieşite din comun, se dedică de tânără studiului într-o mânăstire.Viaţa i se schimbă radical când Maica Superioară este ucisă de oamenii infamului Duce de Crassac, care s-au răzbunat astfel pe faptul că aceasta a acceptat să adăpostească un sclav fugit de la moşia stăpânului lor.
În timpul atacului asupra mânăstirii, Eloise află că uciderea Maicii Superioare este doar un prim pas al unui plan diabolic care constă în aruncarea Franţei în haos şi uzurparea familiei regale.
Scopul urmărit de Crassac este ocuparea tronului şi instaurarea unui regim despotic prin care să poată face tot ceea ce pofteşte.
Alături de Quentin, un poet chipeş şi drag inimii ei, Eloise va cere ajutorul tatălui său şi bătrânilor săi prieteni de încredere, Aramis, Porthos şi Athos, faimoşii muşchetari loiali familiei regale.
Deşi cei patru cavaleri nu se mai ocupă de mult cu stârpirea răului în Franţa, ei nu pot refuza o asemenea nobilă misiune. Sophie Marceau nu a acceptat să fie dublată de un cascador la realizarea dificelelor scene de luptă. Distribuţia: Sophie Marceau-Eloise d'Artagnan, Philippe Noiret-D'Artagnan, Claude Rich-Duke,Sami Frey-Aramis, Jean-Luc Bideau-Athos, Raoul Billerey-Porthos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu