vineri, 20 februarie 2015

" — Să ne rugăm lui Dumnezeu, spuse regina, dar să ne rugăm în şoaptă ....."

"— Să ne rugăm lui Dumnezeu, spuse regina, dar să ne rugăm în şoaptă pentru ca nimeni să nu-şi închipuie că ne rugăm. Sunt epoci fatale în care rugăciunea, acel imn firesc pe care Dumnezeu l-a sădit în adâncul sufletului omenesc, ajunge să fie suspect în ochii oamenilor, căci rugăciunea e un act de speranţă sau de recunoştinţă."-- Marie Antoinette-Archiduchesse d’Autriche, princesse impériale, princesse royale de Hongrie et de Bohême, et Reine de France et de Navarre. (2 noiembrie 1755-16 octombrie 1793).

3 comentarii:

  1. Stimate cavaler...da-mi voie { deoarece cine stie cand voi reusii sa-jung iar pe blogul dumitale ...diseara in nici un caz } sa-ti urez un Paste cat mai linistit , sarbatori pascale cat mai senine si fericite dumitale , familiei dumitale si prietenilor dumitale precum si sa-ti anunt cu dragoste frateasca d e bun crestin ;-) faptul ca : HRISTOS A INVIAT !!! Sarbatori fericite ....cavalere !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc foarte mult pentru urarile dumneavoastra, sunt binevenite si foarte frumoase! Va multumesc si va spun si eu, Hristos a înviat, bucurie, sanatate si fericire!

    RăspundețiȘtergere
  3. ***DOMNUL*DA*DOMNUL*İA*ASTA*ESTE*RUGA*MEA***
    ***************************************************************************

    RăspundețiȘtergere