duminică, 3 martie 2013

Last Train from Gun Hill (Ultimul tren din Gun Hill)-1959

Film rar, si de aceea nu exista subtitrare si imi cer scuze anticipat.
Soţia şerifului Matt Morgan este violată şi omorâtă. Ucigaşii lasă la locul crimei o şa aparte pe care Morgan o recunoaşte dintr-o privire, aparţine vechiului său prieten Craig Belden, acum un renumit proprietar de vite în Gun Hill. Belden pare înţelegător până când aude că unul dintre ucigaşi este fiul său Rick, pe care refuză să-l ajute. Morgan este hotărât să-l prindă pe Rick şi să-l ia cu el cu trenul de la ora 9.00.
Dar Belden şi cu oamenii lui sunt hotărâţi să facă totul pentru a-l împiedica.
Un film excelent, care merita vazut!
Distribuţia: Kirk Douglas-Marshal Matt Morgan, Anthony Quinn-Craig Belden.

5 comentarii:

  1. Asa cum am mai precizat ma descurc mai repede in rusa { desii nu pot suferii nici limba respectiva si nici rusii ...in general } decat {din nefericire} in engleza aia pe care-o vorbesc americanii sau chiar franceza . Totusi este de-a dreptul enervant ca la cele mai bune filme pe care le aveti postate pe site , sa-i aud pe aia traducand !!!Este mare pacat ca javrele astea spurcate de rusi au asa ceva in arhivele lor si ...si-au batut joc de ele ! Ce mama dracului aia chiar nu stiu carte ...aia care au dat lumii un...Mendeleev un Cehov , un Vasili Suskin , un Tarkovski ???Acum sunt obligat sa vad...alt western si sa nu-l mai vad pe Antony Quinn sau pe Kirk Douglas { nu ca m-asi omora eu de dragul lui }intr-un film de marca !

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru ca mi-ati scris din nou!Sa stiti ca si eu sunt necajit din cauza aceasta!Dar ce-as putea sa fac?Va astept cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ca acest film cu artisti de talie grea, nu are traducere, as dori pe viitor sa se faca o exceptie, cu acest film, sa vada si cei tineri filme adevarate

    RăspundețiȘtergere
  4. Probabil voi reusi sa gasesc si subtitrarea, ar fi extraordinar!

    RăspundețiȘtergere