duminică, 3 martie 2013

L' animal (Animalul)-1977

Mike Gaucher este un cascador curajos, fermecator, plin de talent, dar ghinionist.
Pe platourile de filmare, toate cascadoriile lui sunt un dezastru!
Nimeni nu mai vrea sa lucreze cu el, iar logodnica si partenera sa, frumoasa Jane, vrea sa-l paraseasca, mai ales ca are un pretendent bogat. Ramas fara slujba, Mike face reclama la spagheti intr-un supermarket, imbracat in King Kong. Dar si acolo distruge tot, cand isi zareste intamplator iubita. Aparitia celebrului actor Bruno Ferrari ii ofera lui Mike prilejul sa demonstreze ce poate cu adevarat si s-o recucereasca pe Jane. Pentru ca celebrul Bruno e incapabil sa joace in scene riscante, el are nevoie de un cascador, o dublura care sa conduca masina, sa zboare cu avionul sau sa se arunce in gol pe scari.
Mike seamana izbitor cu Bruno, iar realizatorii, oricat de suparati, sunt nevoiti sa-l angajeze.
Cu o desfasurare de gaguri in cascada, ca-n benzile desenate, si un ritm alert, Animalul constituie una din rarele comedii fara varsta, cu verva, haz si inspiratie, cu un Jean Paul Belmondo (in dublu rol) de zile mari si o Raquel Welch delicioasa!
Distribuţia: Jean-Paul Belmondo-Mike Gaucher si  Bruno Ferrari, Raquel Welch-Jane Gardner.

2 comentarii:

  1. Woauuuu Fat frumos cel urat !!! Printre putinele filme in care Raquel Welch " delicioasa " a facut si ea un rol mai serios si unde n-a fost necesar sa-si expuna ...formele ...delicioase de altfel !

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru comentariu. Cat despre Belmondo,se stie doar ca el este "uratul fermecator"!

    RăspundețiȘtergere