sâmbătă, 11 mai 2013

Django-1966

Film rar, si de aceea nu exista subtitrare si imi cer scuze anticipat. Intr-un orasel aproape abandonat de langa granita cu Mexicul, isi face aparitia un barbat misterios, Django, tarand dupa el un sicriu... Atunci cand salveaza o femeie si este atacat, isi da seama ca este prins la mijloc intre banditii yankei si cei mexicani, devenind in scurt timp pionul principal al acestui conflict... Distributia: Franco Nero-Django, Loredana Nusciak-Maria, José Bódalo-General Hugo Rodriguez.

2 comentarii:

  1. Cand a aparut mizeria asta pe ecranele din Bucuresti a fost ceva , ceva aglomeratie la inceput insa, dupa vreo cateva zile...doar scolerii chiulangii, si aia doar cei d e clasa a V-a mai veneau sa-l vada si evident pentru ca nu scotea nici banii pe curentul electric...au fost nevoiti sa-l dea ...la sate . Acolo s-a bucurat de oarece audienta insa....mai mult in randul alora de lucrau la ....porcaria colectivei !Franco Nero n-a avut roluri mari in cariera-i de peste 80 de roluri in tot atatea filme si cred ca ...pe buna dreptate . Mai repede a facut treaba in roluri secundare .Era doar un macaronar cu pretentii de vedeta .Poate in " Died Hard 2 " sau in "Uraganul vine d e la Navarone "{ adica tot roluri secundare !} insa altminteri....mare actor chiar ca n-a fost ! Mai bine ramanea la " Per un pungnio di cippolla " ...parerea mea si nu trebuie sa te impiedici in asa ceva . Iti doresc o zi cat mai buna cavalere si ...sa sti ca-n acest week-end sau mai curand dupa, iti voi spune si parerea mea despre ceea ce cred eu ca reprezinta " Perla coroanei " dintre filmele de capa si spada pe care le detii desii sincer sa fiu ....este foarte greu sa aleg un castigator detasat dintre ele , unele reprezentand insasi copilaria , adolescenta sau ...tineretea si maturitatea mea in materie de film .

    RăspundețiȘtergere
  2. De asemenea si dumneavoastra va doresc o zi buna, si un sfarsit de saptamana si mai frumos!Va multumesc pentru comentariul dumneavoastra si bineinteles va respect parerea!A darui "Perla coroanei" unuia dintre filmele de capa si spada care sunt aici,este o misiune foarte grea,daca nu,chiar imposibila!Inca o data va multumesc si va astept!

    RăspundețiȘtergere