joi, 7 februarie 2013

Le miracle des loups (Miracolul lupilor)-1961

Carol Temerarul, ultimul duce al Burgundiei, poreclit si Lupul din Ardeni, o cere in casatorie pe Jeanne de Beauvais, fina regelui Ludovic al XI-lea, cu gandul ascuns de a-i rapi acestuia din urma tronul. Regele e de acord cu casatoria, dar nu si Jeanne, care il refuza pe duce. Nemultumit sa-si vada planurile zadarnicite, acesta pune la cale un complot.
Distributia: Jean Marais (Robert de Neuville), Rosanna Schiaffino (Jeanne de Beauvais), Roger Hanin (Charles le Téméraire), Jean-Louis Barrault (Louis XI.), Guy Delorme (De Sénac), Annie Anderson (Catherine du Tillais).

6 comentarii:

  1. Sa ai atatea filme de capa si spada si sa n-ai ....Chartouche ???? Este o rusine onorate cevalier ! Din punctul meu de vedere acesta este site-ul cel mai bine dotat la capitolul " filme de capa si spada ". Stiind cat este de destul de greu sa aduni astfel de filme intr-o singura ..."colectie " , ce pot sa spun : FELICITARI PENTRU EFORT SI BUN GUST !

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru comentariu si pentru aprecieri!
    Intr-adevar am uitat de "Cartouche",preocupat sa gasesc alte si alte filme,dar acum iti multumesc pentru ca mi-ai adus aminte,si l-am si pus!
    Te astept!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va Multumim Pt. Filme. Nici nu Stiti ce Bucurie ne Faceti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacat ca ai atatea filme bune fara subtitrari.Multe dintre subtitrarile pe care nu le ai, se gasesc pe siteul de subtitrari din Regie. Oare nu poti sa le descarci si sa le adaugi filmelor tale ?Si apoi ai multe filme f bune care apar ca titlu dar sunt retrase ??? accesului publicului !! cm ar fi Plein soleil , un film extraordinar pe care nu-l mai gasesti nicaieri .

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc foarte mult pentru comentariu! Voi face tot posibilul pentru a indrepta tot ce lipseste!

    RăspundețiȘtergere