miercuri, 1 mai 2013

I pagliacci-1943

Distributia: Alida Valli-Giulia, Beniamino Gigli-Morelli.

3 comentarii:

  1. Ei...asa ...DA !!! Un adevarat film muzical ! Sper ca nu ti-ai inchipuit fie macar si-o clipa ca Alida Valli a interpretat macar o singura nota muzicala in acest film , nu de alta dar spre deosebire d e Lollobrigida care in afara de talent avea si ceva studii de canto , Alida Valli...era totalmente afona in materie de muzica . Era considerata o a doua Garbo si...cam atat , desii filmografia ei numara peste 20 de filme . I Pagliacci a lui Leoncavallo insa , merita cu prisosinta sa pierzi o ora din viata pentru a asculta asa ceva !Multumiri, chiar nu vazusem pana acum decat vreo doua filme cu Alida Valli la "Cinemateca " ....in urma cu peste 40 de ani si alea slabute , slabute , nu ca acesta ar fi vreo mare realizare actoriceasca dar....pentru opera lui Leoncavallo chiar se merita , pe bune .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Revin ca ... tocmai mi-am adus aminte de o chestie !Inainte sa intru la dumneavoastra pe site am vagabondat ca de obicei pe NET si ...am gasit niste frame-uri cu Lolitta Tores in filmul "Varsta dragostei " din 1961 .Excelent film si excelenta muzica mai ales si ti-l recomand cu toata caldura si prietenia !!! De fapt e cu schepsis " recomandarea " ! Ma gandeam ca poate-l gasesti dumneata si-l postezi ...sa nu ma mai amarasc eu cu frame-urile . Poate-l gasesti netradus in rusa ca de obicei . Eu am gasit frame-uri in spaniola si subtitrate in engleza . Mon cher cevallier...merci beaucomp pour votre travaille !!! ANTICIPAT !!!

      Ștergere
  2. Iti multumesc frumos pentru comentariu!Am gasit filmul "La edad del amor" realizat in anul 1953 cu Lolita Torres,dar are subtitrarea in limba rusa,altfel nu am putut gasi,te rog sa ma ierti!Eu am sa-l pun,acum depinde de dumneavoastra!Cat despre Alida Vali a fost intr-adevar o mare actrita,si mie mi-a placut mult de ea,si a jucat in multe,multe filme!

    RăspundețiȘtergere