miercuri, 13 februarie 2013

Girl Happy (O Fata Fericita)-1965

Un gangster din Chicago angajează un cântăreţ de rock 'n' roll să-i supravegheze fiica pe parcursul vacanţei de primăvară din Fort Lauderdale, Florida.Rusty Wells si trupa sa de rock'n'roll canta in mohoratul Chicago pe timp de iarna. Sansa sa fie mangaiati de razele soarelui si de tinere in bikini se iveste atunci cand patronul localului le cere sa o supravegheze pe Valerie, bine educata si tocilara lui fiica, ce urmeaza sa isi petreaca o parte din vacanta universitara la Fort Lauderdale. Supravegherea urmeaza sa se faca de la distanta, fara ca tanara sa observe, numai ca Rusty si baietii, porniti pe distractii, aventuri si fapte mari, nici nu banuiesc la ce munca se inhama. Urmarindu-i cum isi indeplinesc misiunea, ne bucuram in acelasi timp de o coloana sonora de zile mari, una dintre cele mai reusite pentru filmele lui Elvis.
Distributia: Elvis Presley-Rusty Wells,Shelley Fabares-Valerie Frank.

3 comentarii:

  1. Mr. Franck nu era " un gangster { le cam trecuse timpul la ... acea vreme } din Chicago "ci doar patronul unor cluburi de noapte unde Rusty Wells si formatia sa { atentie nu erau nici The Jordaniens si nici Memphis Mafia totul este " fundal "} cantau , atat si nimic in plus . Cat despre cea mai reusita coloana sonora a filmelor cu Elvis...Pai si atunci ce parere despre " Viva Las Vegas " unde interpreteaza o cantoneta italiana { Santa Lucia } si canta " Today Tommorow and Forever " pe muzica lui Frantz Liszt { acel minunat " Vis de Ianuarie " al lui Liszt }....basca un marsh sudist " Trandafir galben din Texas "{ traducere aproximativa ca de fapt...semnifica altceva }plus ....ca in acest film i-a cam luat painea de la gura lui Ray Charles atunci cand a interpretat " Whath'd I Say " ????!!!!Insa ai dreptate este unul dintre filmele lui bune, ce se ridica mult deasupra a cam tot ce a produs dupa aia ."Echipa " ce formeaza petrecaretii din clubul acela din Fort Lauderdale l-a ajutat pe ELvis si-n filmul " Roustabout " .Fireste aceasta este doar parerea mea si in nici uncaz nu trebuie sa -ti faci probleme din cauza aceasta !Mi-am calcat pe inima si...l-am revazut...ce sa-i faci , desii al am in vreo patru sau chiar cinci exemplare { lacomia frate ce sa-i faci !?} caut sa profit de orice oportunitate pentru a-mi proteja DVD-urile deci....MULTUMIRI AMICALE !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu placere si va multumesc pentru comentariu!Si eu, filmele cu Elvis le revad mereu,iarasi si iarasi,si parca tot vrei sa le mai revezi!Cat despre "Girl Happy" intr-adevar este forte frumos!Va astept!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da un film relaxant simpatic merita vazut si revazut

    RăspundețiȘtergere