marți, 14 mai 2013

The Left Handed Gun (Pistolul stangaciului)-1958

Filmul "The Left Handed Gun" ne prezinta povestea tanarului William Bonney supranumit si Billy the Kid, el nu stia sa citeasca, totusi cunostea limba spaniola.Acesta incerca sa isi gaseasca un loc de munca. Distributia: Paul Newman-Billy the Kid, Lita Milan-Celsa.

4 comentarii:

  1. Am facut o constatare { nici macar n-am acuzat ceva !}si....domnia voastra cavalere mi-ati dat instantaneu peste nas, postand un film in care joaca Paul Newman !?Respect deosebit pentru profesionalism cavalere !!! Au mai fost facute remeke-uri la acest film { vreo sase dupa cunostiinta mea, iar vreo doua pe care le-am vazut si eu } insa cel mai bun mi s-a parut acela in care au jucat Kiefer Sutherland , Lou Diamond Philipps si turbatul ala al familiei Cheen , Emilio Estevez , de departe cel mai bun si care pastreaza aproximativ { sau pe aproape } scenariul original .Intotdeauna am fost de parere ca un film in care joaca Paul Newman inseamna arta actoriceasca in stare pura iar acest film demonstreaza cu prisosinta acest fapt . Felicitari . Apropo : mi-ati raspuns la intrebarea aceea despre....agreearea sau nu a westernuri-lor intr-un mod stralucit , prin postarea in capul listei a doua westernuri de mana intai { in afara de cele patru enumerate de mine } produse de cinematografia americana : respect cavalere !Referitor la Wiliam Boone...niciodata n-am inteles pentru ce tot promoveaza americanii numele acestui ucigas : la 21 de ani cand a fost inpuscat { pe la spate si a murit descult si neinarmat } , avea deja peste 20 de morti pe constiinta ...presupunand ca avea asa ceva .Iar Pat Garrett { ca si marshalul Earp de altfel } era un tip manjit pana in maduva oaselor .Ma rog...asta se numeste publicitate si chiar n-am intentia s-o comentez.Respect cavalere !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu multa placere!Si eu va multumesc pentru frumosul dumneavoastra comentariu!V-am raspuns si la comentariul de la filmul "Un dollaro bucato (Un dolar gaurit) realizat in 1966,si voi incerca sa adaug,in colectia western-uri,cat mai multe filme de calitate!Cat despre Paul Newman,acel "mare furios" al anilor '50,in putin timp,cel mai tarziu maine,veti vedea s-au veti revedea,daca doriti,un excelent film cu acest extraordinar actor.Inca o data va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un film in care joaca Paul Newman ...este INTOTDEAUNA un regal pentru orice cinefil care se respecta . Multumesc anticipat cavalere !

      Ștergere
  3. Cu placere si va astept,cat despre film l-am pus deja!

    RăspundețiȘtergere