sâmbătă, 18 mai 2013

Dragostea începe vineri-1972

Sedusă și abandonată de un superficial Don Juan, o absolventă de liceu, bine sfătuită în momentul de criză, și sprijinită în activitatea de fiecare zi de către colectivul de muncă, își găsește fericirea și adevăratul amor integrându-se într-un colectiv uzinal. Scenariul scris de Francisc Munteanu, după romanul ”Dragostea începe vineri”! Distributia: Sergiu Nicolaescu, Adina Popescu, Marga Barbu.

3 comentarii:

  1. La vremea respectiva " gurile rele " spuneau ca din acest motiv a fost desfiintat Parcul de Disctractii din Obor { ce credeai ca-i in Herastrau ?} ....pentru ca nici o fata sa nu mai cada ....prada "seducatorilor" de ocazie filmul fiind vizionat si de ...."Cabinetul 2 " ! Sti pentru care motiv vizionez unele filme romanesti produse inainte de anii....'60, '70, '80 ? parca ti-am mai spu : revad Bucurestiul copilariei , al adolescentei si tineretii mele cu locurile ce azi nu mai exista decat in memorie .In rest....doar minciuna { fireste nu chiar toate contin numai minciuni } si ...."butaforie ".Chiar ...pe unde-o fi I.P.R.S-ul sau " Electronica " azi? ce s-a ales din ele ? PRAFUL !

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau ca nu pot revedea filmele romanesti de pe aceasta pagina. Pe cine deranjeaza acest fapt? Pe alte pagini sunt admise filme extrem de violente, crime,violuri si alte blestematii. De aceea am ajuns unde am ajuns.

    RăspundețiȘtergere