marți, 12 februarie 2013

Il ritorno di Sandokan (Intoarcerea lui Sandokan)-1996

In primul rand imi cer iertare daca filmul nu este subtitrat in limba romana, dar eu cred ca merita vazut. Film rar.
Cel care a jucat mereu rolul lui Sandokan a fost binecunoscutul actor  Kabir Bedi .
Acesta şi-a câştigat o faimă foarte mare în Italia datorită acestui rol .
Filmul ilustrează lupta împotriva colonialismului de la începutul secolului al XIX-lea .
În prima parte Sandokan o cunoaşte pe Maria supranumită de locuitorii insulei '' Perla di Labuan '' de care se îndrăgosteşte şi pe teribilul William Fitzgerald . Este înfăţişată povestea ultimilor 15 ani din viaţa sa .
În partea a doua Sandokan evadează din închisoare şi se întoarce la Maria şi se căsătoresc .
James Brooke , duşmanul său de moarte încearcă să se opună , folosind un truc .
În partea a treia , după ce Sandokan văzuse moartea soţiei sale se întoarce în India dar locuitorii insulei încearcă să-l contacteze pe Sandokan spre ai spune despre teribilele lucruri care se petrec pe insulă datorită conducerii britanice . Sandokan se întoarce pe insulă şi conflictul cu Brooke , vechiul său duşman şi puterea colonială pare iminent .
În partea a patra '' Il Figlio di Sandokan '', Ken Hastings călătoreşte în Malaezia , în căutarea unui tată necunoscut căruia , mama sa pe patul de moarte fiind , îi dezvăluie identitatea dându-i un semn de recunoaştere ( un inel cu cap de tigru ) . Nava cu care călătorea Ken este atacată de piraţi şi el este lăsat de izbelişte pe ţărmurile Indiei . Pentru tânărul Ken acesta este începutul unei frumoase poveşti pline de eventuri şi neprevăzut . În India , tânărul descoperă că tatăl său este descris ca un pirat şi inamic al poporului britanic.
In celelalte parti din nou alte si alte aventuri.
Distributia: Kabir Bedi-Sandokan, Mandala Tayde-Lady Dora Parker, Romina Power-Maharani Surama, Fabio Testi-Yanez De Gomera, Tobias Hoesl-James Guilford, Randi Ingerman-Yamira, Mathieu Carrière-Raska,Vittoria Belvedere-Baba, Lorenzo Crespi-André de Gomera, Friedrich von Thun-Lord Parker, Clive Riche-Alfred, Franco Nero-Yogi Azim, Jackie Basehart-Sir Burton. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu