luni, 29 aprilie 2013

Jesus of Nazareth (Isus din Nazareth)-1977

Cea mai populară dintre adaptările după scrierile biblice, drama regizată de Franco Zeffirelli, acest frumos film este o evocare emoţionantă şi atent documentată a evenimentelor vieţii lui Isus, de la naştere şi până la răstignire. Pe lângă distribuţia de excepţie şi alegerea inspirată a lui Robert Powell pentru rolul protagonist, filmul lui Zeffirelli beneficiază şi de coloana sonoră specială creată de Maurice Jarre.
Distributia: Robert Powell-Isus din Nazaret,Olivia Hussey-Maria din Nazaret, Anne Bancroft-Maria Magdalena, Ernest Borgnine-Centurionul roman,Claudia Cardinale-Femeia adulteră,James Farentino-Simon Petru, Laurence Olivier-Nicodim, Anthony Quinn.

2 comentarii:

  1. Onorabile cavaler...permite-mi ca ,in vederea Pastelui si a sarbatorii religioase a crestinilor din toata lumea ,sa-ti urez toate cele bune precum si ...deja { absolut aiuritor din punct de vedere fonetic } traditionalul ,SA AI PARTE DUMNEATA SI FAMILIA DUMITALE DE UN ...PASTE FERICIT !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc foarte mult pentru aceasta frumoasa urare! Va multumesc foarte mult pentru gandul dumneavoastra!
    Mi-ati facut o surpriza foarte frumoasa cu aceasta urare! Si eu la randul meu va spun "Un Paste Fericit" atat dumneavoastra cat si intregii familii si sa fim feriti de orice rau!

    RăspundețiȘtergere