miercuri, 24 aprilie 2013

Un homme et une femme (Un bărbat şi o femeie)-1966

Un bărbat şi o femeie se întâlnesc din întâmplare, într-o duminică seara, la şcoala unde învaţă copiii lor.
Încep să se cunoască şi află că amândoi sunt văduvi. Niciunul nu se grăbeşte să dezvăluie detalii personale, dar devin prieteni şi se apropie tot mai mult. Ea îi spune că nu poate avea un iubit pentru că amintirea soţului ei este în continuare foarte puternica, dar.......
Distributia: Anouk Aimée-Anne Gauthier, Jean-Louis Trintignant-Jean Louis Duroc.

3 comentarii:

  1. O poveste absolut fantastica , frumoasa da...doar o poveste ! A facut salile pline si-n Franta si mai ales in Romania ! La vremea respectiva Lelouch era inca un neica nimeni in cinematografia franceza insa cu acest film...a dat lovitura vietii deoarece dupa aceea...a cam intrat in umbra sau in uitare daca doresti .Iar Anouk Aimee...datorita infatisarii sale , a chipului sau cu usoare nuante de tristete a fost si ramane o mare actrita .Iar tema muzicala...este ceva ce-ti bantuie memoria fara sa vrei insa...nu intr-un mod suparator ci ...dimpotriva ! Excelent filmul , excelenta alegerea in colectia dumneavoastra si....EXCELENT SITE !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut mai nu stiu cind un flm ...cam pe aceeasi tema in care jucau George Clooney si {cred ...nu sunt asa sigur deoarece sincer...nu prea mi-a placut si pot argumenta si pentru ce nu mi-a placut }Michele Pfapfher insa , desii era o "comedie" ...mai mult sau mai putin nu-l pot compara cu "Un homme et un famme " .

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos pentru aprecierile dumneavoastra si va multumesc si pentru comentariu!
    Acest frumos film pot spune ca poate fi si o poveste adevarata!Eu cred ca este foarte simplu,dar cu conditia sa incerci sa iubesti cu toata inima!

    RăspundețiȘtergere