duminică, 28 aprilie 2013

The Bible (TV series)-2012

Acest film este o serie tv, recent realizata, care doreste sa readuca cele mai frumoase momente ale Bibliei de la inceputuri! Năucitoare ca dimensiune şi poveste,"The Bible", redă cele mai semnificative capitole ale Sfintei Scripturi, inclusiv călătoria lui Noe cu Arca, povestea lui Avraham, Exodul, povestea lui Samson şi Dalila si alte frumoase si interesante povestiri din biblie,care sunt si adevarate!.
Din punctul de vedere al mesajului, "The Bible" este o saga ce redă în mod coerent şi irezistibil teme eterne, fundamentale şi general-umane: nasterea si eliberarea din sclavie a unui popor (Israel), rezistenţa permanentă la opresiune şi lupta pentru egalitate socială.

2 comentarii:

  1. Ati postat acest film deoarece ..maine , poimaine este Pastele si crezi ca va avea cineva rabdarea necesara vizionarii ?! Mon cher chevalier, eu studiez Biblia { atentie am tastat "o studiez" nu ...o citesc !} de 20 de ani si te rog sa ma crezi , inca n-am descoperit nimic , nici un macar un moment frumos , in aceasta carte . De fapt Biblia a fost lasata omenirii pentru invataminte si pentru evitarea greselilor trecute { desii inca n-a invatat nimeni nimic } si nu pentru frumusetea " momentelor " sale . Daca vrei , poate doar miracolul Invierii Domnului Iisus Hristos...poate asta sa fie ceva ...frumos si chiar ar fi daca n-ar fi si inspaimantator . Inspaimantator deoarece , daca credem in Inviere, trebuie sa credem si-n Judecata si mai ales in Pedeapsa ! Oricum va felicit , deoarce sinteti printre putinele site-uri , daca nu chiar singurul , ce si-a luat o astfel de sarcina !

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru acest frumos comentariu si va astept!

    RăspundețiȘtergere