duminică, 3 martie 2013

Indomptable Angélique (Neîmblânzita Angelique)-1967

La şapte ani de când soţul său fusese condamnat şi ars pe rug, Angelique află că Jeoffrey este de fapt în viaţă şi alt bărbat fusese ucis în locul său. Astfel începe o nouă aventură pentru ambiţioasa Angelique, iar marinarii nestăpâniţi şi negustorii de sclavi sunt doar câteva dintre dificultăţile cu care se confruntă în încercarea de a-şi reîntâlni iubitul. Distribuţia: Michele Mercier-Angélique de Peyrac, Robert Hossein-Jeoffrey de Peyrac.

9 comentarii:

  1. un film care chiar merita vazut ca si celelalte filme din colectia Angelique..multumesc cinematograf Nostalgia:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. cinematograful Nostalgia aduce in inimile noastre numai filme frumoase din care ai de invatat ceva filme cu adevarate unice si fascinante nu ca filmele false din ziua de azi

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc mult pentru aceste frumoase comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  4. SUPER SITE VA MULTUMESC SANT UN INPATIMIT AL FILMELOR VECHI

    RăspundețiȘtergere
  5. cu fillmul asta am descoperit un actor care imi place foarte mult: Robert Houssein.

    Filmele istorice VECHI sint, probabil, cel mai gustat gen al meu.

    v-as mai sugera sa adaugati daca puteti versiunea britanica din 1979 a miniseriei BBC Mandrie si Prejudecata dupa Jane Austen. Este o versiune mai putin cunoscuta. ea se poate gasi pe internet(youtube) dar fara subtitrari. Poate daca i-ati adauga subtitrare ar fi excelent pentru vizitatorii acestui site, pentru ca stiu cit de apreciate sint toate versiunile dupa Mindrie si Prejudecata. Dar asta in particular, desi mai putin cunoscuta publicului nostru, mi se pare si cea mai reusita pentru ca este mai fidela romanului. Este mai apropiata atit prin continut dar si prin stilul actorilor: Avem un Mr. Darcy mult mai apropiat de cel din roman, si deci mai credibil: mai dur, mai arogant care nu-si lasa sentimentele la vedere prea mult. Iar Elizabeth arata inteligenta si personalitate, dar fara nuantele uneori exagerate de tip feminist din ultimile versiuni din 1995 si 2005. Eu am vazut versiunea BBC pe Youtube si cum stiu engleza nu m-a deranjat lipsa subtitrarii dar daca ati putea adauga si subtitrarea ar fi o adaugare de valoare la lista dvs. de filme foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc mult pentru comentariul dumneavoastra, frumoase cuvinte, dar din pacate n-am reusit sa gasesc "Pride and Prejudice (1980 TV series)" in limba romana s-au subtitrare, va rog sa ma iertati.

    RăspundețiȘtergere
  7. M-aș fi emoționat și eu dacă puteam sa îl vizionez. 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😢

    RăspundețiȘtergere