vineri, 24 mai 2013

Kitty-1945

Film rar, si de aceea nu exista subtitrare si imi cer scuze anticipat.
Kitty, o tanara crescuta pe strada este educata de către Sir Marcy. S-a căsătorit apoi Jonathan Selly, care a murit la scurt timp după casatorie. Insarcinata, ea se casatoreste cu ducele de Malmunster, care la rândul său a murit. Cu titlul de ducesă, ea poate visa în cele din urmă la bărbatul vieții sale, Sir Hugh Marcy ... Distributia: Paulette Goddard-Kitty,Ray Milland-Sir Hugh Marcy.

4 comentarii:

  1. Pe cinstea mea de n-am avut senzatia ca "discut" { nu c-ar fi ceva rau } cu o ...dama !!Chiar daca spuneai dumneata ca " esti cavaler de 33 de ani " { 33 de ani de cand esti ...cavaler sau ... 33 de ani ...in all...ca varsta ?}stilul in care raspunzi si mai ales , modul in care alegi titluri de filme ma indreptateau sa cred asta insa....nu-i problema chiar daca m-am inselat !Chiar ma bucur pentru faptul ca nu voi mai fi nevoit sa-mi controlez ....limbajul.Paulette Goddard o mare actrita { frumusica ... foc !} avand un talent ....natural ca orice femeie .Am vazut-o in "Modern Times " , in "The Great Dictator " regizate si interpretate de Chaplin dar si-n alte roluri " grele "....ai dracului comunisti cu cinemateca lor cu tot !Ray Malland .....ce actor , ce actor !!!Cand am vazut ca scriai chestia cu " nu exista subtitrare"...bla, bla , bla era cat pe'ci sa-l ratez insa....mi-am luat inim'n dinti si ....nu mi-a parut rau ....chiar daca am fost nevoit sa vad filmul de doua ori pentru a putea intelege dialogurile . Noroc ca era subtitrat in franceza si vorbit in engleza aceea americana { absolut ingrozitoare } pe care de bine de rau o inteleg suficient ! Un film de exceptie ....ca si 90% din filmele prezente pe site-ul dumitale stimate ...cavaler !Excelent si excelenta iar cu asta spun totul si despre site si despre dumneata ca om de cultura !

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru comentariul dumneavoastra si va astept!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce as putea sa spun..,decatca efectiv" mor" dupa filme de genul acesta!;De ce oare nu pot fi traduse si asemenea capodopere..?Intr-un sistem de viata tot mai searbad si mai trist..,a urmari aceste minunate filme,este ca si cum te-al intoarce in timp si spatiu,materializat si integrat cu to cu frumusetea scelo timpuri..!
    Vom astepta cuminti si tacuti ca site-urile sa fie asaltate la modul placut cu subtitrari in romana pentru noi romanii!...VA MULTUMESC. !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu va multumesc,iar cu subtitrarile care lipsesc am sa fac tot posibilul sa rezolv!

    RăspundețiȘtergere