vineri, 26 aprilie 2013

Clipa-1979

Ecranizare a romanului omonim de Dinu Săraru.Filmul aduce în prim plan reabilitarea unei victime a anilor '50 când oamenii puteau ajunge în închisoare în urma unui simplu zvon sau denunţ. Reabilitarea este completă căci eroul nu numai că-şi revine şi priveşte cu bărbăţie înainte, dar şi ajunge să salveze un tânăr aflat într-o situaţie similară. Distributia: Gheorghe Cozorici,Violeta Andrei.

4 comentarii:

  1. Ce dracu sa spun.... 1]Nu sunteti sanatosi la cap 2] Va multumesc ...atunci cand a rulat pe ecrane ...am plecat dupa primele cinci minute !Un film plin de idealisme ...plin de lozinci ca de altfel intreaga "opera " a lui Dinu Sararu ."Clipa "...pana si comunistii s-au prins ca...era o periuta de curatat ....constiinte si imagine cel putin , asa incat n-a rulat prea multa vreme pe ecranele capitalei...nu scotea nici banii pentru salariul femeii de servici !

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Ce gresala frate , ce gresala ... ai facut ceva fantastic si...absolut neasteptat ! Nu exista doua site-uri ca asta oricat ai cauta : curaj de opinie si mai ales curajul de a prezenta si...ce a fost si nu mai este , din fericire sau ...din nefericire , depinde din ce punct de vedere privesti chestiunea , crede-ma , stiu ce vorbesc . In " doua cuvinte " : FE-LI- CI -TARI !!!Mai mult de atat....matale hotarasti !

      Ștergere
  3. Va multumesc mult pentru comentariul dumneavoastra si pentru felicitari!Inca o data va multumesc!

    RăspundețiȘtergere