duminică, 10 martie 2013

The Loves of Carmen-1948

O frumoasă ţigancă se îndrăgosteşte de un soldat şi-l face să renunţe la serviciul său, transformându-i viaţa. Distributia: Glenn Ford-Don José, Rita Hayworth-Carmen.

4 comentarii:

  1. Cred ca l-am vazut prin ...'58 !Va multumesc pentru ocazia de al revedea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ma-nsel { nu prea cred ...am memorie destul de buna pe tema aceasta } dar am vazut cam in aceeasi perioada un film avand cam aceeasi tema pe care au abordat-o fara sa-i intereseze dreptul de copyright datorat fie lui Prospere Merime fie lui Bizet . Actrita principala era ...Sara Montiel si avea ca tema ....revolutia . Se numea " Carmen De la Ronda " si era facut pe acelasi subiect al lui Merimee sau al lui Bizet .Glen Ford...n-a fost niciodata un mare actor , mai curand unul sters...insa Rita Hayworth......jos cu palaria .se adevereste acea zicere cum ca , femeile sint actrite inascute , iar daca mai sint si putin mai mult frumoase atunci....chapou ! Excelent film si-ti multumesc pentru postarea dumitale ! Teoretic ar trebuii sa ai cel putin ...60 de ani si ceva , ceva mai mult decat mediea culturii artistice , iar dumneata dovedesti ca ai asa ceva !Felicitari daca ai mai putin de ....30 de ani si respect , daca ai 60 sau mai multi ani de viata !

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru acest foarte frumos comentariu!Cat despre Glenn Ford,nici mie nu mi s-a parut un actor extraordinar,probabil doar norocos.Am pus acest frumos film datorita acestei extraordinare Rita Hayworth,dar si pentru subiectul filmului!In legatura cu filmul "Carmen la de Ronda",intr-adevar in rolul lui Carmen a jucat Sarita Montiel,iar filmul a fost realizat in anul 1959.Acest film l-am pus si eu acum,este foarte frumos!Eu am 33 de ani si sunt indragostit de filmele,actorii si cartile mai vechi.
    Aceasta este viata mea si fac totul numai din placere!

    RăspundețiȘtergere